O nama

Zlatarstvom se bavimo već 35 godina samostalno, dok je ova djelatnost sačuvana u našoj obitelji kroz nekoliko generacija. Volimo naš posao te nastojimo svake godine biti sve bolji i bolji. Dizajn, kvaliteta, pristupačnost i prihvatljiva cijena naše su glavne karakteristike. Brand “Zlatarne Valentino” svojim kupcima dobro je poznat kroz ove karakteristike!

Lokacije

Naše proizvode i usluge trenutno možete pronaći na dvije lokacije: Malinska i Opatija. Sve informacije o lokacijama pogledajte na linku: Više >

%

Zadovoljstvo korisnika

Godine rada

Zadovoljni klijenti

Broj poslovnice

Već 35 godina sa Vama

Prodaja

Zastupnici smo ekskluzivnih brendova za satove i nakit. Trudimo se našim vjernim kupcima uvijek nuditi najbolju kvalitetu po najpovoljnijim cijenama.

Primamo popravke

Naše dugogodišnje iskustvo i tradicija u zlatarstvu garantira Vam da ste svoje vrijedne i drage Vam komade nakita uručili u najstručnije ruke! Popravljamo sve vrste nakita.

Otkup zlata

Zlato je uvijek bilo utočište kapitala u nesigurnim vremenima i danas može poslužiti kao Vaš izvor svježeg kapitala. Vršimo najpovoljniji otkup zlata. Kontaktirajte nas za cijene.

Uvijek sam sanjala o svom vjenčanju. I napokon je došao i taj dan! S punim povjerenjem otišla sam sa zaručnikom u Zlatarnu Valentino u Malinskoj i odabrala savršeno vjenčano prstenje. Sve je ispalo kako sam htjela i željela. Hvala na brzini i stručnošću te kvaliteti i cijeni vaših proizvoda! Moja iskrena preporuka!

 

Petra B.

Preporuke naših kupaca

Vaše nam preporuke/pohvale i pogude mnogo znače. Najsretniji smo kada od Vas čujemo pohvalu za naš trud i rad. Hvala Vam na tome!

Više preporuka

Radionica

Draga kamenja najbolje kvalitete

Imate za nas upit?

Kontaktirajte nas putem kontakt forme ili nas nazovite na broj +385 51 859 802

7 + 9 =